zaterdag 30 juni 2007

Eerste weekje in Boothbay

Hi..!!

hier weer ff 'n update vanuit Boothbay. Alles gaat hier nog steeds goed met ons. Het is nog steeds behoorlijk warm hier, en we worden al lekker bruin. Verder hebben we voor dit weekend een kleine verhuizing gemaakt. Omdat de Buchanans een weekendje naar Boston zijn, zitten wij nu 2 dagen bij Wade Paxson en zijn familie in huis (+ Aaron). Hieronder kun je lezen wat we de afgelopen dagen allemaal hebben gedaan..

Dinsdag:
Vanmorgen werden we al vroeg wakker. Om 05.00 uur liepen Toon&Lein al weer vrolijk rond te huppelen. Na eerst wat relaxen op onze kamer zijn we gaan douchen. Daarna hebben we lekker op het 'terras' zitten ontbijten in de brandende zon. Het was rond 08.00 uur 's ochtends al ontzettend heet (zo'n 27 graden!!). 's Middags om 14.30 moesten we aanwezig zijn op het sportveld, waar de Family Fun Fair gehouden werd. Voordat we daarheen gingen zijn we eerst nog ff downtown geweest om een ijsje te halen, noujah ijsJE.. het was een MEGA IJS (foto volgt nog).. Nadat Pam (onze gastmoeder) ons had opgehaald, gingen we naar de Fun Fair. Daar kregen we eerst wat instructies over wat er moest gebeuren en daarna kwamen de kids al. Marjolein en ik stonden bij 2 grote luchtkussens, waar het mega druk was met allemaal kids. Halverwege de dag kwamen we Aaron onze grote vriend nog tegen. Hij vroeg of we zin hadden om een milkshake te gaan halen, dus daar gingen we dan met Aaron&Wade.. Na de lekkere milkshake brachten Aaron&Wade ons naar het huis van de Buchanans en vielen we al gauw in slaap..

Woensdag:
Vandaag waren we al later wakker, want we waren best moe.. Dus om 06.30 uur zijn we naar beneden gegaan voor een ontbijtje. We hoefden van Neal pas laat op kamp te zijn, dus rond 11.00 uur gingen we naar Camp Knickerbocker. Al gauw werden de 2 opgesplitst. Toni kwam bij de C's(8 tot 10jr) en Marjolein bij de D's(10 tot 12 jr). Als groentjes liepen we met de andere counselors mee, en al snel kregen we door hoe het daar allemaal werkt.
's Avonds gingen we naar de parade en het vuurwerk kijken, want het waren de Windjammerdays. Ook hebben we nog wat zeilschepen gezien, maar jammer genoeg niet zo heel veel. Ook lag er een groot marineschip, waarvan de navy guys meeliepen in de parade.

De sailors..
Toen wij dus rond 20.00 uur onze pizza zaten te eten, werden we omringd door de sailors. Dus na de wel heel lekkere pizza, zijn we buiten gaan zitten. Al snel kwam er een seilor bij ons zitten, en als er 1 sailor over de dam is volgen er meer. Dus al gauw waren we weer omringd.. Wel heel gezellig hoor al die sailors, maarja zij vonden het iets te gezellig.. En toen ze hun handjes niet meer thuis konden houden, kwam onze redding: KIM en JOSH.. en nog een paar counselors showden op, en sleurden ons uit de handen van de navy guys..

Donderdag:
Vandaag waren we om 07.30 uur al op kamp te vinden.. De kids druppelden 1 voor 1 binnen, en om 09.00 uur was de flag pool. En jaja de Nederlandse vlag werd ook speciaal voor ons gehesen. De kinders vroegen zich af waarom die vreemde vlag daar hing.. Misschien voor de overleden soldaten? Neeee, voor ons! :D Na een lange, maar gezellige dag op kamp waren we rond 17.00 uur weer thuis. Daar hebben we hamburgers gegeten met Pam, Chris en Sarah. Na het eten wilden we weer downtown om wat rond te hangen, dus belden we Aaron&Wade op om te vragen of ze zin hadden om mee te gaan.. Na een gezellig avondje downtown, gingen we slapen..

Vrijdag:
COUNSELOR HUNT!! dat was het eerste waar Toon&Lein vanmorgen aan konden denken. Vandaag is er op Camp Knickerbocker nl. de jaarlijkse counselor hunt. Alle counselors moesten zich verstoppen in 'the Woods' terwijl de kids ons kwamen zoeken. Nadat de toeter afging, moesten de counselors zo snel mogelijk in het veilige gebied zien te komen. Werden ze daarvoor door een kind gepakt, dan kreeg je aan het eind een heeeeeeeeeeel vies spulletje over je heen.. Toon&Lein verstopten zich op een goed plekje in de bossen, waar helaas nog 4 andere counselors kwamen zitten:S Nadat de toeter gegaan was begonnen we te rennen, zo hard als we konden.. Toen de veilige zone al in zicht was, ging Toon door haar enkel en werd dus door een kind gepakt.. Nog geen 5 seconden later viel Lein van een berg en belandde daarbij op een berg stenen. Ook zij werd dus gepakt en haar hele been lag open.. Dusjaah, we konden nu niet meer om het vieze spulletje heen en na een paar minuten zaten we dus helemaal onder de tonijn, ei, brocolli, mais, augurk etc. Moet je nagaan hoe lekker we toen roken;-) Gelukkig konden we daarna een lekkere duik nemen in het meer..
's Avonds heeft Kim ons afgezet bij de Paxsons. Wade nam ons mee naar een chinees restaurant. Toon&Lein dachten een lekker menu gevonden te hebben met daaraan vooraf een soepje.. En wat voor een soep:-| Er dreven zulke grote dingen in, waarvan we de naam niet eens uit kunnen spreken en de soep was zoo heet gekruid, dat we het maar lieten staan.. Het hoofdgerecht was wel oke, dus al met al hadden we toch nog een vol buikje..

Zaterdag:
Het is nu weekend, dus ff geen kamp vandaag. We waren al vroeg wakker en besloten om lekker een dagje downtown door te brengen. Daar hebben we lekker aan het water gezeten om een bakje fruit te eten. Daarna zijn we wat wezen shoppen. Tot slot hebben we nog zo'n 2,5 uur aan de waterkant gezeten en zijn we weer lekker bruin geworden. Nu gaan we zo ff lekker relaxen en vanavond waarschijnlijk weer downtown.. Ghe 't is daar gewoon TE gezellig..!!

We hopen dat alles in Nederland ook goed gaat, enne we vinden het erg leuk als jullie een berichtje achter laten..dusse feel free to do so..!!

Big hug,

Toon&Lein

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo meiden

Zo te lezen gaat het goed met jullie. Je vader was wel bang van de sailors, maar was blij dat jullie gered werden.
Hier is het nog steeds nat en koud, geen strandweer en geen bruine kleur. Je vader geniet gelijk weer van zijn biertje nu hij weet dat het goed met jullie gaat.

Groetjes pa en ma remmmerzwaal

Anoniem zei

Heej,
Zo gaaf om dit allemaal te lezen!!
cool hoor! heb gisteren zelf een feestje gehad, leest mijn log maar ff!! volgende week ga ik weer eens naar K's!! gezellig in Hoogezand, kan ik bijkletsen met Anja en Eva! Rachel is inmiddels op vakantie, kreeg een sms-je dat ze goed is aangekomen. groetjes van ons drietjes....bye!!

Anoniem zei

Hier een berichtje van je oma en opa hoek.
We hebben gelezen dat jullie het goed naar je zin hebben.
Het weer is daar beter als hier
want wij zijn nog niet op strand geweest. We komen met zijn allen maar naar jullie toe voor het weer. Hoe vind je mijn type dat heb ik zelf gedaan.
De hartelijke groeten en tot het volgende bericht opa en oma dag hoor

Toon and Lein zei

Hey allemaal!!
Wat ontzettend leuk dat jullie al onze verhalen en avonturen volgen!! Bedankt voor alle leuke berichtjes!!

Hier is alles nog steeds oke. Vanavond gaan we weer terug naar het huis van de Buchanans en morgen gaan we weer naar Camp K.

Groetjess,

Lein&Toon

Unknown zei

Heey,

Leuk om de verhalen te lezen! Klinkt erg goed.
Hier is alles goed, Christian moet nog ff een weekje proefwerken doen en dan heeft 'ie ook vakantie.

Groetjes,
Kees, Janna, Lydia en Christian

Agatha zei

Hoi hoi,

Leuk om even op jullie blogger te kijken! Heerlijk om weer in Boothbay te zijn. Ik ben helemaal jaloers. Super iedere avond in de haven te zijn. Kijken jullie een beetje uit met de sailors. Voor je het weet heb je een verstekeling aan boord van het vliegtuig op de terugreis. Maar voorlopig is het nog niet zover. Wij moeten nog 3 weekjes er hard tegenaan voordat de zomervakantie start. Over 4 weken zitten wij in Leusden en zien we Wade. Gezellig! Geniet er vooral van. Dikke knuffel aan Neal, Kim, Tom, Wade, Aaron en alle andere bekenden! Groetjes.

Agatha

Anoniem zei

Hoi hoi, klinkt wel gezellig allemaal hoor. Wel vroeg opstaan zeg.....
Stuur een beetje warm weer deze kant op, kunnen we wel gebruiken.
Veel plezier maar weer, geniet er lekker van.
Gr. Nel en Kel.

Anoniem zei

Hi Girls,

Klinkt alsof jullie het helemaal naar je zin hebben daar!

Geniet er van!!

Grtz,
JK

Anoniem zei

Hee meiden!!

kan nie achter blijven om 'n reactie te plaatsen he :P
Maja moest zelf eerst ff terugkomen van vakantiej wat had daar geen pc bij de hand...
Ben blij dat jullie veilig zijn aangekomen..!!
Enne To: watch out for the sailors!! :P

de plasjes zei

leuk te horen dat jullie het naar je zin hebben in the states
we hopen wel wat meer foto`s van down town te zien en van de boulevard en uiteraard jullie twee.
het is nog steeds een beetje herfstig
hier
liefs paatje en maatje

de Meijtjes zei

Hoi Toon and Lein!

Klinkt goed al die Boothbay verhalen, waan mezelf 11 jaar terug in de tijd, heerlijk!!!!
Jullie hebben al an awfully lot meegemaakt, toevallig nog geen "hoe eet ik een lobster en doe net of ik het lekker vind" ervaring gehad? Geen paniek, dat komt vast nog wel.
Niet teveel naar de mariniertjes lachen he meides, anders wordt Neal jaloers! Veel fun op knickerbocker en in jullie hostfamilies! Hoop gauw meer te horen!

Liefs Thomas, Diana en the kids

Anoniem zei

I would like to say that I did not invite them for a shake but instead to simply go downtown. And I'd also like to clarify that wade and i did not sleep at the buchanans, the girls slept alone... i think.

Anoniem zei

p.s.

apparently i misunderstood wat had been translated to me and my comment made no sense but i cannot delete so it shall remain... FOREVER.

p.p.s.
JW was the translator

Anoniem zei

Yes, Aaron, reading is complicated!