zondag 22 juli 2007

Hi..!!

Hi..!!

sorry voor deze late update.. We hebben het hier echt megadruk en konden deze week geen plekje vinden om de site ff te updaten.. Maar het is nu weekend, dus dat betekend dat het ff wat rustiger is en nu kunnen we jullie duss weer ff helemaal updaten over al onze avonturen..


Nou hier gaat nog steeds alles goed. Vorige weekend hebben we de Keegans al weer verlaten en zijn we naar de Woods verhuisd.. Maar voordat we over onze week bij de Woods beginnen willen we eerst nog wat vertellen over ons weekendje samen met de Keegans..

Nou vrijdag was het op camp Knickerbocker een speciale dag.. Santa Claus kwam nl. langs om alle campers een kado'tje te brengen.. 's Middags om 3 uur zaten alle kids dus klaar om hun kado in ontvangst te nemen van de kerstman himself.. Wij als counselors zijn er vandaag achter gekomen wie onze Secret Santa's waren en ook vandaag waren we weer lekker verwend. Na een lange, maar gezellige kampdag heeft Louise Keegan ons opgepikt en zijn we naar huis gegaan...

Zaterdag hadden we natuurlijk een lekker dagje vrij van kamp. We hebben dus eerst lekker een beetje uitgeslapen. Daarna heeft Louise ons meegenomen naar Freeport. Daar hebben Toon&Lein weer ff lekker geshopt en leuke dingen gekocht.. De winkels zijn hier echt te gekk.. Na het shoppen gingen we weer terug naar Boothbay. Daar hebben we ons snel omgekleed en zijn toen naar Spruce Point gegaan. Daar worden vaak bruiloften gehouden en kunnen de gasten van de bruiloft een huisje huren om te overnachten etc. Ook is er een zwembad en een soort van kuur/beauty oord.. In dat beauty oord hebben wij een massage gehad. Dat was echt onwijs lekker, met relaxte muziek enzo en daarna waren we weer helemaal ontspannen en relaxed..;-) Na de massage namen Mark en Louise ons mee naar Brown's Wharf, een restaurant aan het water. Daar hebben we 's avonds lekker gegeten bij de ondergaande zon.. Mark kwam nog een oude bekende tegen en heeft dus even staan praten en verteld wie wij waren.. De vrouw dacht dat we een tweeling waren, haha tsjaah.. In dit restaurant werden we bediend door een grappige Puerto Ricaanse ober, haha wat een figuur joh.. En natuurlijk moest ook dit mannetje weer ff vragen of Toon&Lein soms een 2-ling waren.. We hebben geen idee waarom iedereen dit aan ons vraagt, maar schijnbaar lijken we dus op elkaar.. 's Avonds zijn we ff downtown gweest voor een wandelingetje en hebben we zoals altijd weer ff een lekker ijsje gehaald..

Lein, Mark, Louise en Toon

Zondagochtend was er in de haven een zeilrace.. Dat wilden wij wel es zien, dus zijn we naar Spruce Point gelopen vanwaar we een mooi uitzicht hadden op de zeilrace.. haha om het nog beter te zien zijn we stiekem op wat rotsen geklommen en toen ineens zaten we in iemands achtertuin.. Haha tsjaa dat zijn wij he:P Gelukkig was niemand thuis en konden we dus rustig blijven zitten en kijken naar de prachtige zeilboten.. Toen de lucht donkerder werd zijn we snel teruggegaan naar de Keegans. Daar hebben we met z'n allen geluncht en daarna hebben we een kaartspel gespeeld, Hand&Foot. Erg gezellig allemaal.. Nou en 's middags kwamen Allison Wood en haar moeder om ons op te halen..

Lein&Toon bij de Woods..
De rest van de week hebben we dus bij deze mensen doorgebracht. Overdag zaten we op kamp en 's avonds huurden we een film, gingen eten bij Allisons pa of gingen downtown. Donderdag zijn we met de C's en D's van kamp naar Funtown gweest. Dat was echt onwijs gezellig en leuk. De 4 counselors van ons groepje hadden waarschijnlijk meer lol dan alle kids haha, 't was echt onwijs gaaf!!

Zaterdag zijn we weer wezen shoppen in de MaineMall en hebben we weer leuke dingen gekocht. 's Avonds zijn we met Allison, Aaron en Wade naar Allisons pa gegaan om daar gezellig een avondje te hangen en wat films te kijken..

Allison Wood&Toon..


Allison, Lein & Aaron..

Nu ist zondag en morgen gaan we verhuizen naar de Hambletts.. Nou dit was het weer ff voor nu..
Nou bye byee..!!!

Big hug,

Lein&Toon

P.S. Over 19 daagjes zijn we alweer terug in Nl.. Wat gaat 't snel he.. Snik snif:-(

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heej, leuk hoor om elke keer jullie verslag zo te lezen. Wij hebben ons vandaag ook uitstekend vermaakt, zijn naar de Meerkerk en naar Rachel geweest....Groetjes; Wilma, Eveline, John.....

Anoniem zei

Hoi meiden. alweer een gezellig verhaal. Jullie genieten er wel van he. Leuke Kerstman, dat tie ff in de zomer langs komt.
Zijn jullie nog niet door je geld heen met al dat geshop, haha.
Lieve groetjes Nel en Kel.

Anoniem zei

Heee Lein en To!

Hihi leuke blogs hoor, ik heb ze ALLEMAAL (de meeste gedeeltelijk) gelezen en vooral die van de jetski was leuuuuk! :D
Nou veel plezier nog de laatste paar daagjes he!

Kus Marrie