zaterdag 28 juli 2007

Joehoeee!!

Hier eindelijk weer eventjes een update van ons vanuit het zonnige Boothbay.. We hebben het erg druk, omdat we 9,5 uur per dag werken en hebben dus weinig tijd om te updaten.. Daar komt nog bij dat je ook niet de hele tijd achter de computer wil zitten als je bij een gastgezin zit. Maar nu is het weekend en kunnen we dus even de tijd nemen om jullie weer ff bij te werken met al onze avonturen..

We zitten nu sinds maandag bij de Hambletts: Andy en Meagan en hun 3 kids. Nou eigenlijk benne ut dr 4, maar die ene zit nu met z'n moeder in Londen (Tsja ingewikkeld he?) Die kinders zijn 4,6 en 8 jaar oud, en mega druk. Omdat ze het liefst elke dag na kamp tot het slapen gaan om ons heen hangen en met ons willen spelen, hebben we besloten om elke dag na kamp even een half uurtje met ze te springen op de trampoline, en dan laten ze ons verder redelijk met rust.

Van de week hebben we met de Hambletts smores gemaakt. Of hoe je dat ook noemt.. Het zijn soort crackers, met chocola en marsmallows. Die marsmallows zijn verwarmd, zodat de chocola smelt. Hmmmmm.. tastes so good! :D Verder zijn we deze week nog 2 keer downtown geweest, en hebben we ook weer een overheerlijke pizza gegeten. Ghehe..

Vandaag hadden we op kamp een nascarrace. Elke groep moest zijn eigen racewagen maken van karton en ducktape en verf. Aan het eind van de dag hebben we een race gehouden. Van elke groep moest 1 counselor racen, en elke groep had ook een pit crew, die de banden moesten vervangen. Het was wel hilarisch om te zien hoor! Helaas zijn onze groepen geen eerste geworden, maar To dr groep heeft wel de orginaliteitsprijs gewonnen! :D En het was echt heeel heet, want 2 renners zijn flauwgevallen, dat was even schrikken, maar 't kwam allemaal goed.

De scampers met hun nascar car..


Alle counselors in hun racewagens..


Chris van de C's, de nr. 1 van de race!!

Dat was het weer even voor vandaag, we hopen nu wel snel weer te kunnen updaten!

Liefs,

Toon&Lein

1 opmerking:

Unknown zei

Hey, Klinkt goed daar! Jullie hebben zo te horen beter weer dan wij hierzo, want wij kunnen niet zwemmen, maar wel buiten douchen ;(

Marjolein, bedankt voor je kaartje!!

Groetjes, Lydia